4. Sajten och iFokus

Oasen - en lugn plats

2010-04-08 13:47 #0 av: sissie

Önskemål om ett privat "rum" har kommit upp och jag har haft idéer om det som jag har tagit upp med medarbetarna. Så nu öppnas Oasen.

Oasen är en plats på denna sajt som alla medlemmar har möjlighet att utnyttja. Det är en privat sajt under sajten där man kan få vara under en tid av två veckor i taget för att tillsammans med några till få möjligheten att lätta på sitt hjärta utan att behöva göra det ute på själva sajten.

Alla kommer inte att ha tillgång till Oasen jämt utan bara när man behöver det. Så här kommer det att gå till:

Under två veckor kan man få låna Oasen som sitt privata rum. Man skickar en ansökan till Sajtvärden. Datum för Oasen kommer att finnas i en nålad tråd på öppna delen av sajten. Senast fredagen veckan före behöver ansökan vara hos sajtvärden.

Den som ansöker skriver vilket period de vill ha. Om man inte har något önskemål så får man första lediga tid. I ansökan ska också nicken på de som ska ha tillträde till Oasen också stå. Alltså de man vill prata med. Inga andra än de som ansökaren/anmälaren har skrivit kommer att få tillträde. Endast den som ansöker kan lägga till folk i efterhand.

Sajtvärden och medarbetarna kommer automatiskt att ha tillträde till Oasen, men strikt tystnadsplikt råder för dem.

Perioderna börjar på en måndag och avslutas på söndagen två veckor senare klockan 20.00. Detta för att sajtvärden ska hinna "städa" Oasen.

Efter att perioden tagit slut så kommer alla inlägg att tas bortOasen är tom. Inga inlägg kommer att finnas kvar. Så allt som sagts i Oasen som man vill ha kvar måste ni själva spara som kopior på annat håll. Sajtvärden sparar inget.

Reglerna för Oasen är samma som för sajten i övrigt. Samma skrivregler gäller + att de som är inne i Oasen har tystnadsplikt.

Medarbetare och Sajtvärd kan titta in i bland och ni kan även ropa på oss om ni behöver. Via PM eller direkt på sajten.

Om någon bryter mot tystnadsplikten så får denna person omedelbart besöksförbud på sajten. Allt på Oasen ska bygga på förtroende och man ska kunna känna sig 100% -igt trygg. Detta gäller alla även medarbetare.

 

Första perioden är 12 april - 25 april. (Sista anmälningsdag 13 april)

 

 

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-04-12 10:39 #1 av: Mainebusters

Låter kanon!! *rosor till er*

Anmäl
2010-07-11 00:33 #2 av: Cindy

Önskar ta plats nästa runda!

Vänliga hälsningar
Cindy

Anmäl
2010-11-28 01:05 #4 av: cirrun

-detta låter bra att bara dom som besitter med stort förtroende potential far var med ...

- så länge som jag vart med på  nätet har jag hört att det du skriver på internet kommer alltid att vara där och är tillgänglig för nästan vem som helst att ta del av...

- hur bygger man upp  förtroendet på nätet; -  är det inte en fälla?

Anmäl
2010-11-28 13:50 #5 av: medde

Det har inte med ett förtoende att göra alls då det gäller oasen. Denna den ligger dold. Det är av anldeningen att man kanske vill ha en plats där man kan "tala" med de som man själv bjuder in på den här delen av sajten, så det inte ligger öppet och kan läsas av alla.

Man har en egen "oas" som är just som det säger dold! Mycket kan man lägga på nätet i dolda grupper, och inte då för alla. Så även är. Vilket då inte har med förtoende potential att göra.

Vem som helst kan ansöka om att få en tillgång dit och bjuda in sina egna vänner fär "privat" samtal en två veckor.

Mvh

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.